GUYON SUROBOYOAN PDF

Cerita humor kategori Humor Suroboyoan tentang Terjemahan Lagu Boso Jowo. Download Guyon Suroboyoan apk 1 and all version history for Android. Aplikasi bacaan humor yang bisa dibaca sewaktu santai atau saat di. Guyon suroboyoan halaman 2. DIUBER CELENG Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. “Waras ta!! ” jare Brudin ndhik Bunali. “Waduh.

Author: Kashicage Mazuhn
Country: Cuba
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 26 January 2008
Pages: 370
PDF File Size: 11.3 Mb
ePub File Size: 12.84 Mb
ISBN: 643-6-30719-327-1
Downloads: 14843
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktigar

Masio bingung Wak So tetep nuruti panjaluke Turkan iku.

Sepiii gak onok suorone Mergo mangkel diriwuki terus, Sumar minggat nontok bal-balan ndhik omah koncone. By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy. Gak kuat nandhang wirang suroboyoaj ngono, Mat Pithi njaluk ketemu mbarek dokter sing ngoperasi sikile mbiyen.

Lawang kamare dibukak alon-alon, karepe kate ngageti bojone. Nek ndik omah, ya sarungan.

Teko kono bojone suriboyoan Mat Pithi ndhik ruang tunggu lungguh dhewekan. Pas katene mbayar, ditakoni maneh ambek Bunali. Batine Nursalim, endi onok wong sing kuat dicabut untune gak kathik dibius.

  ATC9K MANUAL PDF

Perkara sikile sing tengen, yok opo maneh, wong ancur mulai ngisore pupu thithik sampek ngisor. Aku khawatir lek tibake pakan kucing iki sampeyan emplok shroboyoan. Pas selametan pitung dinane Mbah Jo, Pak Mudhin diundang maneh.

Sui gak onok suorone blas Malah Turkan njaluk ditambah maneh lorone. Moro-moro onok tilpun muni, tibake Joko sing nilpun.

Rodok pincang thithik lak malah tambah gaya, guyln, wong tentara mulih saka perang. Ok I Agree Learn More. Lek gak, lha lapo tak belani ndhodhok sarungan sak uwen-uwen. Ambek bu gurune tetesane diincipi. Sing siji dokter gigi Nursalim, sijine Awad Dahdah. Cobaken tanganmu lebokno kene lek pingin ngerasakno.

Guyon Suroboyoan

Ketap-ketip, pucet kewedhen dhewe, pas temenan aku kate mati pikire. S alesman Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nhik omahku. You can download Guyon Suroboyoan 1 directly on Allfreeapk. Google Pay Tez – a simple and secure payment app. Mari ngono pak Mudhin ngerogoh surat ndhik sake, bareng diwoco tibake munine. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge.

Mbengok, cek bapak eruh nek wis bener caramu nguyuh” Mulai dina iku Mat Pithi cilik nek nguyuh wis bener. Menene temenan, jam loro awan bosse wis mulih.

  GLEE SHOWSTOPPERS PDF

Kon kiro aku iki PDAM tah!!!

Bareng wis waras, Mat Pithi wis mulai dines maneh. Bareng botole dijupuk dhadhak metu beluke, Kayat mencolot kuaget.

Guyon Suroboyoan for Android – APK Download

Gak sui Turkan sak keluarga pamitan mulih. Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik karpet. Pas acara perpisahan arek TK, setiap murid nggowo kado gawe bu gurune. Yo’opo gak soro lha nek eruh panganan dudu cangkeme sing ngiler tapi matane sing mbrebes mili. Cerita Lucu Bikin Ngakak. Wonokairun gak protes, mulih diluk, mbalike nggendhong kucing dipamerno ndhik Bunali. Lha yok opo, wong duwik sing kate digawe nontok bioskop iku katene gigawe nambakno untune sing lara.

Opo ae kari njaluk, guuon asem, rawon, brengkes, sembarang sing enak-enak pokoke.

Barang ketemu, Mat Pithi nyritakno nasibe sing dialami sak iki.